SlavneVily.czSlavneVily.cz

Slavné vily.cz - Slavné vily Čech, Moravy a Slezska

Skočit na obsah

Na Valašském záření ve Vsetíně vystoupí i Dan Nekonečný

zlin.cz - 13. 9. 22:00
Na Valašském záření ve Vsetíně vystoupí i Dan Nekonečný

VSETÍN - Ve Vsetíně pokračuje v sobotu druhým dnem kulturně společenská akce Valašské záření. Eva Liďáková z Domu kultury Vsetín agentuře Mediafax uvedla, že pro děti jsou připraveny kolotoče zdarma a svou show předvede i Dan Nekonečný.

Sobotní program začne v půl desáté dopoledne, a to vystoupením swingové kapely Big Band Holešov, folklorního souboru Lubovňan a skupiny Předškoláci či pohádkou Peklo s princeznou, která se bude promítat od 10 hodin v kině Vatra.

"Odpoledne a večer se lidé budou moci těšit například na Dětský den s Dádou, Folkový kolotoč, vystoupení revivalové kapely Abba Rock Show nebo na koncertní show Dana Nekonečného a jeho skupiny Šum svistu," upřesnila Liďáková.

Na své si přijde i mládež, pro kterou je na sobotní odpoledne připravena tradiční přehlídka amatérských kapel Valašské žlůvení. Ta začíná ve 14 hodin v Panské zahradě. Milovníci dechovky a rybích specialit si zase nenechají ujít program v Dolíčku u Sandriku, který začíná už v 10 hodin.

V Panské zahradě a na náměstí Svobody se budou konat tradiční i zcela nové aktivity pro děti. Ty se tak mohou těšit na nejrůznější sportovní a výtvarné soutěže či na kolotoče. "Děti v soutěžích v Panské zahradě a u vybraných stánků obdrží takzvaný Zářivý dukátek, kterým budou moci zaplatit všechny atrakce na náměstí Svobody," vysvětlila Liďáková.

Valašské záření i letos doprovodí řada dalších akcí, jako jsou například výstava Slavné vily Zlínského kraje, výstava děl akademického malíře Miloše Šimurdy, výstava k výročí založení Malého Vsacánku, tradiční jarmark nebo Zářivé graffiti.

Názory ke článku

Ke článku nebyly zatím napsány žádné názory. Můžete být první!

Prosím všechny čtenáře, aby v příspěvcích nepoužívali sprostá slova či napadající a jakékoliv osočovací výrazy. Děkuji mnohokrát. Vaše SlavneVily.

Nový příspěvek do diskuse



(nechte pole nevyplněné) tři plus tři? (číslo)

Hodnocení článku

Nejlepší známka je 1, nejhorší známka je 5.
TOPlist SEO Rozcestník