SlavneVily.czSlavneVily.cz

Slavné vily.cz - Slavné vily Čech, Moravy a Slezska

Skočit na obsah

Fotosoutěž „Moje dovolená v České republice“ 2008

www.kudyznudy.cz - 1. 4. 04:00
Fotosoutěž „Moje dovolená v České republice“ 2008

Cestujete rádi po České republice? Přivezete si vždy z dovolené nebo výletu spoustu fotografií nebo máte zajímavé fotografii svých aktivit? Pokud odpovídáte na obě otázky ano, právě vám je určena fotosoutěž „Moje dovolená v České republice“. Hrajte o ceny v hodnotě téměř 200 tis. Kč!

Podělte se o své zážitky z cest po České republice se čtenáři portálu www.kudyznudy.cz a soutěžte o fantastické ceny! Každý měsíc vyhrává minimálně deset nejlepších.

Všechny snímky budou zveřejněny na portálu www.kudyznudy.cz. Budete si zde tedy moci nejen porovnat své snímky s ostatními a zdravě si zasoutěžit, ale také zde můžete hledat inspiraci k dalším výletům po České republice. Především tak můžete rozšířit prezentaci svých aktivit na stránkách Kudy z nudy.

Fotosoutěž bude probíhat od 1. dubna do 31. prosince 2008. Své fotografie můžete příhlásit prostřednictvím formuláře, který naleznete zde. Snímky, které se netýkají tématu a rovněž snímky nekvalitní nebudou do fotosoutěže zařazeny.

Sami návštěvníci portálu www.kudyznudy.cz svým hlasováním pomohou zvolit 10 nejlepších fotografií každý měsíc. Jejich autory redakce odmění cenami. Speciální vyhodnocení fotografií z celého roku proběhne na závěr roku. Soutěží se o velmi atraktivní výhry s celkovou hodnotou téměř 200 tis. Kč (přehled cen). Všem, kteří do naší soutěže těmito cenami přispěli, děkujeme.

Názory ke článku

Ke článku nebyly zatím napsány žádné názory. Můžete být první!

Prosím všechny čtenáře, aby v příspěvcích nepoužívali sprostá slova či napadající a jakékoliv osočovací výrazy. Děkuji mnohokrát. Vaše SlavneVily.

Nový příspěvek do diskuse



(nechte pole nevyplněné) tři plus tři? (číslo)

Hodnocení článku

Nejlepší známka je 1, nejhorší známka je 5.
TOPlist SEO Rozcestník