SlavneVily.czSlavneVily.cz

Slavné vily.cz - Slavné vily Čech, Moravy a Slezska

Skočit na obsah

Fotogalerie z vernisáže: Slavné vily Čech, Moravy a Slezska

FOIBOS; foto Jiří Podrazil - 4. 11. 23:00
Fotogalerie z vernisáže: Slavné vily Čech, Moravy a Slezska

Výstava Slavné vily Čech, Moravy a Slezska v Národní technické knihovně byla zahájena vernisáží, na níž se sešla celá řada vzácných hostů. Nabízíme vám fotografie ze zahájení výstavy a křtu stejnojmenné publikace...

Vernisáž výstavy poctila svou návštěvou paní Livia Klausová, manželka prezidenta republiky a patronka celého projektu Slavných vil Čech, Moravy a Slezska, a celá řada dalších vzácných návštěvníků: pan Peter Brňo, velvyslanec Slovenské republiky, pan László Szöke, velvyslanec Maďarské republiky, zástupci polské ambasády, Anna Matoušková, náměstkyně ministra kultury České republiky, Pavel Chalupa starosta městské části Praha 6, starostové a představitelé dalších měst a obcí, Ing. arch. Naďa Goryczková, generální ředitelka NPÚ, prof. Pavel Zatloukal, prof. Rostislav Švácha, prof. Jindřich Vybíral, ostatní editoři publikací slavných vil, architekti, majitelé vil a v neposlední řadě potom teoretici i milovníci architektury.

Až do 29. listopadu 2010 jste srdečně zváni do Národní technické knihovny k setkání se slavnými vilami "pod jednou střechou". Bohatý doprovodný program právě otevírají dny Jihomoravského a Moravskoslezského kraje. Nejen slavné vily, ale i krajové tradice či speciality mezi prvními představí Brno, Hlučín a Ostrava.

více o výstavě

Fotogalerie

Názory ke článku

Ke článku nebyly zatím napsány žádné názory. Můžete být první!

Prosím všechny čtenáře, aby v příspěvcích nepoužívali sprostá slova či napadající a jakékoliv osočovací výrazy. Děkuji mnohokrát. Vaše SlavneVily.

Nový příspěvek do diskuse



(nechte pole nevyplněné) tři plus tři? (číslo)

Hodnocení článku

Nejlepší známka je 1, nejhorší známka je 5.
TOPlist SEO Rozcestník