SlavneVily.czSlavneVily.cz

Slavné vily.cz - Slavné vily Čech, Moravy a Slezska

Skočit na obsah

Fotogalerie z vernisáže v Hlučíně

FOIBOS - 25. 9. 22:00
Fotogalerie z vernisáže v Hlučíně

Slavné vily Moravskoslezského kraje jsou jedinečným projektem vypovídajícím o staré i současné architektuře severní Moravy a Slezska, výjimečných vilách a slavných lidech, jejichž životní příběhy spolu souvisejí...

Zveme Vás na výstavu odhalující slavnou i zapomenutou historii architektury rodinného bydlení... Nahlédněte s námi do světa slavných vil, projděte se napříč staletími, poznejte architekty, kteří zanechali své otisky v ulicích Vašeho města. Možná jsou blíž, než si myslíte...

V úterý 22. září 2009 se uskutečnila vernisáž výstavy spojená s křtem publikace Slavné vily Moravskoslezského kraje. Expozice je přístupná od 23. 9. do 29. 11. 2009.

Muzeum Hlučínska (zámek)
Zámecká 4
748 01 Hlučín
E: muzeum.hlucinska@
seznam.cz
http://www.muzeum.hlucin.com

pondělí až pátek 8 - 12, 13 - 17 hodin
sobota zavřeno
neděle 9 - 11.30, 14 - 17 hodin

Výstava se koná pod záštitou starosty města Hlučína Bernarda Ostárka a hejtmana Moravskoslezského kraje Jaroslava Palase.
Patronát nad celým projektem Slavné vily Čech, Moravy a Slezska převzali manželka prezidenta republiky Livia Klausová a ministr kultury Václav Jehlička.

Fotogalerie

Autor fotografií: Jana Nevřelová, Muzem Hlučínska.

Názory ke článku

Ke článku nebyly zatím napsány žádné názory. Můžete být první!

Prosím všechny čtenáře, aby v příspěvcích nepoužívali sprostá slova či napadající a jakékoliv osočovací výrazy. Děkuji mnohokrát. Vaše SlavneVily.

Nový příspěvek do diskuse



(nechte pole nevyplněné) tři plus tři? (číslo)

Hodnocení článku

Nejlepší známka je 1, nejhorší známka je 5.
TOPlist SEO Rozcestník