SlavneVily.czSlavneVily.cz

Slavné vily.cz - Slavné vily Čech, Moravy a Slezska

Skočit na obsah

Odpoledne u pana Trmala

FOIBOS - 4. 9. 05:07
Odpoledne u pana Trmala

Nevíte co s volným odpolednem? Přijďte do Trmalovy vily.

Slavný rodinný dům i jeho půvabná zahrada Vás uvítají s otevřenou náručí! Nově je pro Vás připravena možnost občerstvení, vždy od 14. do 18. hodin. Přestože do centra Prahy není daleko, Trmalova vila je klidné místo jako stvořené pro odpolední výlet. Rozjímavou náladu dávných časů ještě vylepšíme kávou, limonádou nebo pivem, zmrzlinami a sladkostmi...

Trmalova vila – Centrum architektury rodinného bydlení

Centrum architektury ve strašnické Trmalově vile pravidelně pořádá koncerty, výstavy a rozmanité společenské akce. Umožňuje tak okolním obyvatelům i lidem ze vzdálenějších městských částí setkat se a prožít příjemné odpoledne či poklidný večer v interiéru vily nebo v půvabné, nově rekonstruované zahradě.

Vilová 11
Praha 10 – Strašnice, 100 00
Zobrazit na mapy.cz

Tel.: 274 774 451
E-mail: info@slavnevily.cz
www.SlavneVily.cz
www.TrmalovaVila.cz

Knihkupectví v Trmalově vile

Navštivte naše knihkupectví, kde naleznete nejen tituly z oboru architektury, ale také všechny publikace z edice Slavné vily.

Slavné pražské vily ve Strašnicích

Trmalova vila pro Vás otevířela novou stálou expozici. Přijďte si prohlédnout nejen krásnou Kotěrovu vilu, ale také Slavné pražské vily.

Výstava SLAVNÉ PRAŽSKÉ VILY nabízí nový pohled do historie i současnosti architektury rodinného bydlení. Přijďte a nahlédněte do tohoto specifického odvětví architektonické tvorby… Naše cesta se vyhýbá monumentálním, všeobecně známým památkám. Zaměřuje se na subtilnější stavby – vily a rodinné domy, jejichž význam a přínos pro další vývoj architektury však není o nic menší. Největší pozornost je věnována právě osobitým a výjimečným vilám, které se v průběhu času staly milníky jednotlivých architektonických směrů a stylů.

Více o knize Slavné pražské vily.

Názory ke článku

Ke článku nebyly zatím napsány žádné názory. Můžete být první!

Prosím všechny čtenáře, aby v příspěvcích nepoužívali sprostá slova či napadající a jakékoliv osočovací výrazy. Děkuji mnohokrát. Vaše SlavneVily.

Nový příspěvek do diskuse



(nechte pole nevyplněné) tři plus tři? (číslo)

Hodnocení článku

Nejlepší známka je 1, nejhorší známka je 5.
TOPlist SEO Rozcestník