SlavneVily.czSlavneVily.cz

Slavné vily.cz - Slavné vily Čech, Moravy a Slezska

Skočit na obsah

Přednášky, workshopy, krajové tradice i speciality v NTK

FOIBOS - 19. 10. 22:00
Přednášky, workshopy, krajové tradice i speciality v NTK

21. října začíná přednáškový cyklus o zajímavých, slavných i opomíjených domech jednotlivých krajů České republiky. V Národní technické knihovně vás jako první uvítají dny Jihomoravského a Moravskoslezského kraje a přednáška pana profesora Jana Sedláka z brněnské Fakulty architektury.

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost poslechnout si přednášku pana prof. Jana Sedláka z brněnské Fakulty architektury, který pohovoří o slavných vilách Brna a Jihomoravského kraje již ve čtvrtek 21.10. od 17 hodin v Noční studovně.

V sobotu 23.10. pak následuje od 17 hodin další zajímavá přednáška. Upozorňujeme zde na změnu programu: přednáška prof. Vybírala byla nahrazena přednáškou Barbory Klímové Slavné brněnské vily II. Aneb co v knize nenajdete a koná se ve vzdělávacím centru NTK v 1. patře.

V těchto dnech také budou probíhat dny Jihomoravského a Moravskoslezského kraje, kde budete moci shlédnout široký výběr vil těchto krajů. V sobotu 23.10. můžete před přednáškou Barbory Klímové navštívit den města Hlučína, které představí své tradice i speciality.

Těšíme se na Vás!

podrobnější informace o přednáškách a přihlašování zde

Názory ke článku

Ke článku nebyly zatím napsány žádné názory. Můžete být první!

Prosím všechny čtenáře, aby v příspěvcích nepoužívali sprostá slova či napadající a jakékoliv osočovací výrazy. Děkuji mnohokrát. Vaše SlavneVily.

Nový příspěvek do diskuse



(nechte pole nevyplněné) tři plus tři? (číslo)

Hodnocení článku

Nejlepší známka je 1, nejhorší známka je 5.
TOPlist SEO Rozcestník