SlavneVily.czSlavneVily.cz

Slavné vily.cz - Slavné vily Čech, Moravy a Slezska

Skočit na obsah

Soutěž Moje slavná vila

FOIBOS - 12. 3. 23:00
Soutěž Moje slavná vila

Míjíte na svých každodenních cestách krásné nebo zajímavé domy? Všímáte si osobitých staveb ve svém okolí? Možná, že nevznikly pod rukama světoznámých architektů, možná nezměnily dějiny bydlení. Jsou-li ale součástí "genia loci" vaší ulice, čtvrti, nebo města, zaslouží si, aby se o nich vědělo.

Všechna města mají své střípky historie; kostely, radnice, zámky... a v neposlední řadě své slavné vily. Jsou součástí místního příběhu, stejně jako všechny větší a známější památky, obvykle se ale netěší takové přízni publika...

Na příští cestu s sebou vezměte fotoaparát a pořiďte snímek své oblíbené vily. Vyplňte níže uvedený formulář, nezapomeňte uvést své jméno, celou poštovní adresu a e-mail. Přiložte fotografii své slavné vily. Budeme také rádi, když ke snímku připojíte krátký komentář o tom, co pro Vás Vaše slavná vila znamená, proč Vás zaujala, proč ji považujete za výjimečnou.

Autoři tří vylosovaných příspěvků budou odměněni publikacemi z naší edice.

Zahájili jsme třetí kolo soutěže!

Prohlédněte si soutěžní příspěvky.

Názory ke článku

14.3. 09:36Nový

Zasílání upozornění na nové názory je dostupné jen zaregistrovaným uživatelům. Prosím přihlašte se nebo se zaregistrujte.

Hodnocení článku

Nejlepší známka je 1, nejhorší známka je 5.
TOPlist SEO Rozcestník